Marie Doležalová je dvojnásobnou maminkou. Teprve teď jsme ta rodina, říká

18. března 2020·Celebrity·Karolína Stránská

Herečka Marie Doležalová se stala dvojnásobnou maminkou. Na svět přivedla zdravého chlapce a dala mu krásné jméno Rudolf. O šťastnou novinku se podělila s fanoušky na Instagramu.

“Nejdřív jsem měla pocit, že jsme rodina, když jsme tu byli my dva s Markem. Pak nás Alfrédka vyvedla z omylu, protože rodinu z nás udělala ona. A teď jsi přišel ty, a my máme pocit, že teprve TEĎ jsme ta rodina. Vítej na světě, miláčku, narodil ses trochu nečekaně, ale ještě před tím, než vypukly tyhle šílený karantény, takže asi znáš správný čas, kdy přijít na scénu. Vítej, hošíčku náš,” okomentovala fotku novopečená maminka.

S manželem, tanečním choreografem Markem Zelinkou, se tak dočkali už druhého dítěte. Malá Alfréda se teď stala velkou ségrou malému Rudolfovi. Ten se naštěstí stihl narodit před tím, než vypukla přísná vládní opatření a my tak teď celé rodině přejeme hlavně hodně zdraví!

 

View this post on Instagram

Nejdřív jsem měla pocit, že jsme rodina, když jsme tu byli my dva s Markem. Pak nás Alfrédka vyvedla z omylu, protože rodinu z nás udělala ona. A teď jsi přišel ty, a my máme pocit, že teprve TEĎ jsme ta rodina. Vítej na světě, miláčku, narodil ses trochu nečekaně, ale ještě před tím, než vypukly tyhle šílený karantény, takže asi znáš správný čas, kdy přijít na scénu. Vítej, hošíčku náš! #ručičky #a #naše #dětičky

A post shared by Marie Doležalová (@dolezalova.marie) on

Celebrity - další články

Doporučujeme