Maroš Kořen? Syn moderátora Zázraků přírody se měl jmenovat po Kramárovi

30. května 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: se souhlasem České televize

Učitel a moderátor pořadu Zázraky přírody Vladimír Kořen (47) nedávno přivítal na světě zatím nejmladšího syna Vláďu. Nyní ale prozradil, že o jménu potomka dlouho nebylo vůbec jasno. Jmenovat se mohl dokonce po Kořenově kolegovi Maroši Kramárovi (62).

Výběr jména pro miminko není vůbec jednoduchá záležitost. S křestním jménem žije většina z nás po celý život, rodiče by proto měli vybírat opravdu pečlivě. Učitel a moderátor populárně naučného pořadu Zázraky přírody Vladimír Kořen to moc dobře ví, a tak nad jménem pro syna s manželkou dlouho přemýšleli.

Rodiče se nemohli rozhodnout, zda bude malý Jan, nebo po tátovi Vláďa. A hlasovat prý táta čtyř dětí nechal i žáky ve škole. Jak to nakonec dopadlo, to už dneska víme. Možná vás ale překvapí, že než se Kořenovi dostali k užšímu výběru, bylo možností daleko víc. A jedna z nich měla uctít i moderátorova kolegu Maroše Kramára.

“Do týmu Zázraků přírody jsem pustil myšlenku, že by se mohl jmenovat Maroš Kořen. Ten nápad Maroše asi paralyzoval, protože chvíli nekomunikoval,” popsal pro Super.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme