Met Gala 2023: Hvězdy poctily Karla Lagerfelda hlavně černou a bílou. Kdo a v čem letos dorazil?

2. května 2023·Celebrity·Redakce

Met Gala 2023, (Foto zdroj: Profimedia)

Největší módní událost roku Met Gala je za námi a nám nastává úžasná zábava, na kterou se každý rok velmi těšíme. Zkoumání toho, kdo si co vzal na sebe. Letošní téma znělo: Karl Lagerfeld: A Line of Beauty, což zapříčinilo několik věcí. Letos jsme se nedočkali tolika extrémních výstředností, ani několika každoročních hostů, jelikož kontroverzní názory tohoto návrháře, spoustu lidí nechce podporovat.

Fotografie z letošního Met Gala jsme již projeli napříč internetem křížem krážem a od rána je to pro nás dnešní téma číslo jeda. Samozřejmě už máme své favority a letošní oblíbence. Proto jsme pro vás vybrali ty, které podle nás rozhodně stojí za zmínku.

Díky tomu, že se letošní rok specializoval na poctu Karla Lagerfelda, objevovali se na červeném koberci modely převážně od módních domů Patou, Balmai, Chloé, Fendi a Chanel. I když to všechno byly nádherné šaty a róby, nad kterými se kolikrát tajil dech, prostor pro extravaganci, která je pro Met Gala typická, příliš nebyl. Kdo ji ale chtěl vynést, tak se podle toho zařídil.

Například Jared Leto ani letos nezklamal a za nás se stal naprostým králem letošního galavečera. Poctu Karlovi projevil tak, že se převlékl za jeho milovanou kočku. Nepřehlédnutelná byla také zpěvačka Rihanna, a to nejen kvůli jejímu těhotenskému bříšku. Dalšími adepty na pomyslnou módní cenu redaktorek Frekvence 1 byla Jenna Ortega, Lily Collins nebo Anne Hathaway.

Celebrity - další články

Doporučujeme