Miley Cyrus slaví 30. narozeniny. Zpěvačka se netají, že randila s muži i ženami

23. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Miley Cyrus. (Foto: Profimedia)

Americká herečka a zpěvačka Miley Cyrus 23. listopadu slaví kulaté 30. narozeniny a je jednou z největších hvězd současného showbyznysu. Miley se poprvé proslavila jako jedna z hvězd televizního seriálu Hannah Montana. Později, na prahu dospělosti, prošla divokým obdobím, které zahrnovalo šokující kostýmy, divoké večírky a skandální videoklipy. V posledních letech se však zklidnila a na jevišti ukazuje, že jí talent nechybí. Informoval o tom server iDnes.cz.

Dveře ke slávě otevřel Miley Cyrus Disney seriál Hannah Montana. Zde si zahrála dívku, která ve dne vedla život obyčejné studentky střední školy a v noci se stávala popovou hvězdou. Během čtyř sezón si tento seriál získal miliony fanoušků a zpěvačka v té době rozhodně o peníze nouzi neměla.

Bohužel Miley nechtěla být s Hannah spojována věčně, a tak se před odvysíláním čtvrté sezóny rozhodla ostříhat vlasy, odbarvit se, ukázala tetování a na pódiu začala všechny šokovat. V klipu Wrecking Ball se objevila prakticky nahá. Postupem času vyzkoušela různé hudební styly, ale až popovým albem Younger Now se dočkala pozitivního přijetí u kritiků i fanoušků. Poslední studiové album vydala v roce 2020 a nese název Plastic Hearts.

Zpěvačka se netají s tím, že randila s muži i ženami. Jednu dobu byli jejími partnery například herec Liam Hemsworth či influencerka Kaitlynn Carter. Je mi jedno, zda je to muž, nebo žena. Miluji zkrátka lidi,” uvedla v minulosti podle serveru iDnes.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme