Milovaná chůva dětí Kate a Williama. Přijde si až na tři sta tisíc měsíčně a podle vévodkyně je členkou rodiny

27. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate a William s dětmi (Zdroj: Profimedia)

Princ William a jeho Kate své tři děti bezpodmínečně milují. I oni ale musí občas využít služeb chůvy. George, Charlotte a Louise má pod palcem Maria Borallo. Kdo je tato žena, a proč jí mají vévodové tak rádi? Informaci přinesl deník The Mirror.

Mariu Borallo si Kate s Williamem najali, když bylo nejstaršímu Georgovi šest měsíců. Od té doby se stala téměř členkou rodinou, Kate si ji nemůže vynachválit. Maria musí být připravená kdykoliv, protože život manželů je velmi náročný. Nejde jen o krátkodobé hlídání, o děti se Maria může starat i několik dní.

Žena je vévodům velkou oporou, ale její služby nejsou levné. Za jejími schopnostmi je kromě lásky k dětem i náročné a hlavně drahé studium na Norland Collage, které vyjde na více než 400 tisíc korun. Jestliže byste se chtěli stát profesionální chůvou, nestačí vám zaplatit astronomické školné. Škola sice každý rok přijme 100 studentů, ale dokončí ji zhruba jen polovina. Studium je opravdu náročné.

Maria Borallo s dětmi (Zdroj: Profimedia)

Nicméně absolventi jsou při hledání práce velmi úspěšní a nemají problém říct si o pořádný plat. Bez praxe si vydělají i sta tisíc korun měsíčně, pokud mají praxi mohou si přijít až na tři sta tisíc korun. Maria Borallo je toho jasným důkazem. Navíc se jí podařilo do královské rodiny skvěle zapadnout a vévodkyně o ní hovoří jako o člence rodiny.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme