Mirai padl do lidí. Těm se to moc líbilo

26. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Mirai Radiokemp (Foto: Frekvence 1)

Kapela Mirai to ve středu večer pořádně rozjela v kempu Modřín na Lipně, odkud její koncert živě v rámci letního projektu Radiokempy vysílala Frekvence 1. Lídr Mirai Navrátil (30) se natolik odvázal, že padl do lidí a nechal se jimi unášet až k Vltavě.

Ve středu jsme se rozloučili s létem spolu s kapelou Mirai. Ti zahráli na našem posledním Radiokempu v kempu Modřín na Lipně. A bylo to opět super! Lidí bylo spoustu a opět vytvořili skvělou atmosféru, kterou načal náš moderátor Tomáš Fíla, který po celou domu bavil veškeré osazenstvo, které se rozhodlo užít si poslední kemp s námi.

A frontman kapely Mirai si koncert užil do sytosti a jako správná rocková hvězda skočil do lidí. Ti ho nesli na svých rukou přes celý areál.“Strašně jsem si to užil, byla tady skvělá atmosféra,” svěřil se pak Blesku Mirai.

Frekvence 1 zakončila léto s Radiokempy opravdu ve velkém stylu. Všichni přítomni se náramně bavili a přesto že nebylo počasí na koupání, není pochyb o tom, že v pozdějších hodinách někdo neodolal a do Lipna nakonec skočil. My všichni se už nyní těšíme na další léto a na další úžasné Radiokempy, které si jistě nenecháte ujít. 

Celebrity - další články

Doporučujeme