Na hudbu si budou muset všichni ještě počkat. Britney Spears píše knihu

26. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Britney Spears. (Foto: ČTK)

Fanoušci jsou natěšeni na novou hudbu, ale na tu si ještě budou muset chvilku počkat. Zpěvačka Britney Spears oznámila, že pracuje na svých pamětech. V nich se bude věnovat třeba svému duševnímu zdraví nebo životu s despotickým otcem. Informaci uvedl server Page Six.

Život zpěvačky Britney Spears by bezesporu vydal na desítky knih. Po několika televizních dokumentech a desítkách reportáží nyní pracuje na ucelené a zcela otevřené knižní zpovědi. Podepsala smlouvu s nakladatelstvím Simon & Schuster, které jí za dílo nabídlo 15 milionů dolarů, tedy více než 323 milionů korun.

Smlouva je podle zdroje z nakladatelství jedna z největších v celé historii. Hned za Obamovými. V autobiografii si fanoušci budou moci poprvé přečíst zpěvaččinu verzi celého příběhu o jejím duševním zdraví, detaily z jejího osobního i pracovního života, i podrobnosti o jejím vztahu s rodinou – a hlavně despotickým otcem Jamiem Spearsem, který byl po třináct let jejím opatrovníkem.

Zpěvačka o svých pamětech mluví už nějakou dobu. Poslední kapkou měla být kniha její mladší sestry Jamie Lynn Spears, která se jmenuje Co jsem měla říct. Ta vyšla v dubnu. Britney chce nyní celému světu konečně popravdě říct, jak to bylo, jak se cítila, když musela být zcela pod nadvládou svého otce a jeho týmu.

Celebrity - další články

Doporučujeme