Našla toho pravého! Bývalá hvězda Novy Nicol Lenertová se tajně vdala

4. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Nicol Lenertová. (Zdroj: Profimedia)

Vypadá to, že konečně našla toho, se kterým chce strávit celý život. Bývalá hvězda televize Nova Nicol Lenertová už není k mání. Je to pár dní, co se vdala za velmi bohatého muže. Lásku našla v podnikateli Viliamu Sivkovi, který je navíc skoro o třicet let starší, než ona. Informaci přinesl Blesk.cz.

Pro Nicol Lenertovou, která v minulosti chodila třeba s hokejistou Jaromírem Jágrem, se poprvé rozezněly svatební zvony. Někdejší finalistka Miss ČR se provdala za generálního ředitele rodinného podniku Sivak Hotels Viliama Sivku. Své “ano” mu řekla ve velmi důležitý den – 28. října, kdy si Česká republika připomíná vznik Československa. „Mohu potvrdit, že jsem vdaná. Mým manželem je pan Viliam Sivek,” potvrdila webu extra.cz. Podrobnosti ohledně svatby si ale chce nechat pro sebe.

Svatba proběhla v naprostém utajení a podle zjištění Blesku se měla odehrát na Selském dvoře v Hostivaři. To je ostatně velmi oblíbené místo mnoha celebrit. Rád sem jezdí třeba František Janeček, který je ostatně vrstevníkem manžela Nicol. Ta je totiž o 29 let mladší, než její partner.

Věkový rozdíl jí ale nevadí. „Láska se na věk neptá. Nepochopí to ten, kdo to nezažil,“  svěřila se webu eXtra.cz. Pikantní je, že v minulosti měla mít bývalá moderátorka románek se synem Viliama Michalem. To ale rázně odmítá. „Vyvracela jsem to už před dvaceti lety. To se synem není pravda,“ Ta chce být nyní šťastná po boku manžela a užívat si život ve dvou.

Viliam je velmi podnikavý muž, nevěnuje se jen síti hotelů, ale funguje i jako majitel cestovní kanceláře. Také je čestným předsedou Asociace cestovních kanceláří v ČR nebo se věnuje neziskové organizaci Modré dveře, kde figuruje jako spolumajitel. Nicol tak nebude strádat citově ani finančně.

Celebrity - další články

Doporučujeme