Nečekaný dárek Ivany Gottové. Fanouškům poslala poslední nahrávku Karla Gotta

9. října 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Karel Gott a Ivana Gottová (Foto: Instagram karelgottagency)

Očekávaná premiéra snímku KAREL se z důvodů zavedení opatření proti koronaviru odkládá na neurčito. v pořadí je to druhé zrušení premiéry. Poprvé ji byla nucena vdova Ivana Gottová (44) odložit, jelikož se nakazila koronavirem. Tvůrci snímku se ale rozhodli lidem čekání na film zpříjemnit a vydali nový videoklip k písni Jdi za štěstím, která je poslední nahrávkou, kterou Karel Gott (+80) nazpíval.

U příležitosti svých 80 letých narozenin skladbu Karel nazpíval se Symfonický orchestrem Českého rozhlasu v létě 2019. Právě skladba Jdi za Štěstím je napsaná z pera zesnulého Karla Svobody.  “Milí příznivci, ráda bych vám – společně se Supraphonem – dala v této nelehké době malý dárek. Nejen vám všem zklamaným potenciálním divákům filmu KAREL, ale vám všem, kteří jste měli rádi mého zesnulého manžela,” napsala na Facebook Ivana. K tomuto kroku se rozhodla jelikož slavnostní premiéra musela být kvůli vládním opatřením zrušena.

View this post on Instagram

S lítostí vám musím oznámit, že vzhledem k novým opatřením, která dnes u nás byla zavedena s platností od 12.10., jsem nucena slavnostní premiéru i distribuci filmu KAREL odložit na neurčito nejen u nás, ale i na Slovensku. Karel byl vždy srdcem česko-slovenský zpěvák a celý život vystupoval se stejnou radostí jak v Čechách, tak i na Slovensku. Film Karel si proto zaslouží, aby byl slavnostně uvedený v obou zemích současně a podle možností za příznivější situace. Věřím, že to slovenští příznivci pochopí. Velmi mě to mrzí, chtěla jsem vás v této těžké době filmem Karel potěšit a povzbudit, ale nedá se nic dělat. Jak víme, situace je vážná a zdraví všech lidí je na prvním místě! Upřímně doufám, že bude brzy příležitost vám film představit. Přeji vám všem pevné zdraví, pevné nervy a pozitivní mysl.??? Vaše Ivana #karelgottagency #karelgott #karelfilm #ohmygott

A post shared by Karel Gott Agency (@karelgottagency) on

“Rozhodla jsem se potěšit vás, manželovy fanoušky v České republice i na Slovensku a zveřejnit nový videoklip s titulní písní k filmu KAREL – Jdi za štěstím,” uvedla Gottova manželka. “Je pro mne o to cennější, že je to Karlova poslední nahrávka z června 2019, kdy ji zpíval s vědomím, že jde o píseň  pro vznikající film,” dodala.

V klipu můžete vidět chvíle, které Mistra dělaly šťastným. Karel Gott slaví na vsi pomlázku, tráví vzácné chvíle s rodinou a zesnulou fenkou Stelou (+10), také vidíte záběry z různých koncertů a můžete vidět i jak kreslí své nádherné obrazy. “Jsem vděčná, že vám můžeme snad alespoň trochu pozvednout náladu v tak nejisté době právě videoklipem k úvodní písni Jdi za štěstím. Pevně věřím, že brzy bude zase dobře, proto přijměte tento dárek od nás i Karla jako naději na lepší časy,” napsala na závěr příspěvku Ivana.

Celebrity - další články

Doporučujeme