Nejkrásnější dárek k narozeninám. Markéta Konvičková ukázala bříško v pátém měsíci

18. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / marketakonvickova

Uplynulý rok byl pro zpěvačku Markétu Konvičkovou (26) jako jízda na horské dráze. Porazila během něj rakovinu, oznámila zásnuby a nakonec přišlo i těhotenství. Nyní se zpěvačka pochlubila rostoucím bříškem. V pátém měsíci už se začíná pěkně zakulacovat.

Zpěvačka Markéta Konvičková si v uplynulém roce užila své. Nakonec ale všechno špatné zvládla a teď se může naopak těšit tomu největšímu štěstí. Po zásnubách s partnerem přišlo těhotenství a miminko se má čile k světu. Zpěvačka už je v pátém měsíci.

Na jindy velmi štíhlé Konvičkové dlouho nebylo těhotenství ani vidět. Druhý trimestr však začal věci pomalu měnit a dnes už se může pyšnit malým kulatým bříškem.

“Ten nejkrásnější dárek k mým dnešním narozeninám. Tak ať ti tam je ještě pár měsíců hezky,” napsala dojatá budoucí máma k prvnímu obrázku s bříškem na sociálních sítích 17. května.

View this post on Instagram

Ten nejkrásnější dárek k mým dnešním narozeninám???. Tak ať ti tam je ještě pár měsíců hezky?. #pidi #pupik #blessed #happy #5months #birthday #26 #touzjeskoro30 #singer #mom

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova) on

Snímek samozřejmě nenechal fanoušky chladnými. “Teda, na 5 měsíc krásné bříško,” rozplývala se například jedna komentující. “Máš krásné, malé bříško,” chválila další. “Kde je ten pátý měsíc? Takhle já vypadala tak ve 14. týdnu. Na konci jsem měla buben jak nevím co,” svěřila se další žena.

Celebrity - další články

Doporučujeme