Neomluvitelné! Bijec Gábor Boráros ze Survivoru měl svou snoubenku podvést chvilku po porodu

27. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Gábor Boráros (Zdroj: Profimedia)

Ještě před pár dny to vypadalo, že slovenský zápasník MMA Gábor Boráros prožívá nejlepší období svého života. Jeho přítelkyně Monika Jákliová mu na jeho narozeniny porodila dceru Zoru. Jenže všechno je nakonec úplně jinak. Co se stalo? O tom promluvila Monika na svém instagramu.

„Dneska jsem měl narozeniny, dneska už je mi třicet… a kdo má ještě narozeniny? Zora!“  hlásil před pár dny slovenský zápasník MMA Gábor Boráros, který se do povědomí dostal i jako účastník reality show Survivor. Hladil přitom bříško své partnerky Moniky Jákliové. Ta pár okamžiků nato na porodním sále porodila císařským řezem dceru Zoru.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Jákliová (@monika_jakliova)

Gábor pak informoval o tom, že Zorka i Monika jsou zdravé a plánoval velkou oslavu. Všechno vypadalo, že je zalité sluncem. Jejich štěstí ale vzalo velmi rychlý konec. Drazí moji přátelé. Ano, stalo se to, co jsem si nepřála ani v nejhorším snu. Nikdo není bezchybný, ani já, ale toto jsem si nezasloužila. Nechápu ale ani tu ženu, která měla náladu na muže, o němž věděla, že jeho nevěsta je právě teď v nemocnici a přivádí na svět jejich společné dítě,“ naznačila Jákliová, že za koncem jejich vztahu stojí nevěra.

Podle ní si Gábor hledal štěstí jinde. „Už ho nedokážu vidět jako svého partnera, ale ani jako zodpovědného otce malé dcerky,” dodala novopečená maminka na svém instagramu. I přesto se ale rozhodla, že slovenský zápasník bude nadále v životě jejich dcery, protože dítě podle  ní potřebuje oba rodiče.

View this post on Instagram

A post shared by Boráros Gábor (@boraros_gabor)

Celebrity - další články

Doporučujeme