Nestihl to. Princ Harry nedal své milované babičce poslední sbohem, přijel až po její smrti

9. září 2022·Celebrity·Redakce

Princ Harry. (Zdroj: Profimedia)

Svou babičku nadevšechno miloval. Byla to právě ona, se kterou byl, když zemřela tragicky jeho matka, princezna Diana. Rozloučit se s ní ale nestihl. Princ Harry přijel do Skotska sám, bez Meghan. Dorazil ale jako poslední a už se nestihl rozloučit. Informaci uvedla BBC.

Jeho letadlo přistálo na letišti v Aberdeenu jen pár hodin poté, co na stejné přistávací dráze rolovalo letadlo s jeho bratrem a strýci. Spěchal, ale rozloučit se už nestihl. Princ Harry byl naštěstí v době oznámení úmrtí Alžběty II. ve Velké Británii. S Meghan se měli zúčastnit charitativní akce, ale zastihla je zpráva o zhoršeném zdravotním stavu královny.

Harry i Meghan měli společně odcestovat do Skotska, nakonec se ale rozhodlo, že Meghan zůstane v Londýně. Charitativní akce se ale nezúčastnila ani ona. Harry spěchal, jak mohl, už na cestě ho ale zastihla zpráva, že s babičkou se nestačí rozloučit. Informace přišla 15 minut před přistáním letadla. Fotografové ho zastihli, jak sedí v černém obleku a přijíždí do Balmoralu.

Princ Harry. (Zdroj: Profimedia)

Nakonec dorazil hodinu a půl poté, co byla oznámena smrt vladařky. A hned se připojil k truchlícím. Přes velmi divoké vztahy královské rodiny s Harrym a Meghan, se princ snaží s rodinou udržovat dobré vztahy a nechybět na zásadních akcích rodiny. Nyní bude zásadní, jak se rodina semkne, rodinné spory zkrátka teď půjdou stranou.

Celebrity - další články

Doporučujeme