Nová láska na obzoru: Zpěvačka Lenny randí s českým rapperem!

4. června 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Lenny (Zdroj: ČTK)

Ačkoliv se o tom dosud pouze šuškalo, nyní je to oficiální. Zpěvák a rapper Marpo oznámil odchod od ženy a vztah se zpěvačkou Lenny na sociálních sítích.

Zpěvačka Lenny ve svém věku nasbírala už řadu trofejí a těší se obrovské popularitě u fanoušků. Když spolu s hudebníkem Otakarem Petřinou, který si říká Marpo, nahrála hit Kruhy, okamžitě se začalo spekulovat, že k sobě mají blíž než jen jako kolegové. To se nyní potvrdilo, když sám Marpo oznámil svou novou lásku na svém Instagramu.

Natural Born Killer #marpo #troublegang #muaythai #thatfacewentthrualottashit foto by @beranimages

A post shared by TroubleGang ???? (@mcmarpo) on

Spolu se začátkem nového vztahu oznámil také konec manželství. „Chtěl bych vám oznámit jednu věc. Vždycky jsem s vámi mluvil na rovinu a férově. Je to moje soukromá věc a dost bolestivá. Procházím velmi náročným obdobím a po 18 letech se rozcházím se svojí ženou. Nadále si jí vážím a vychováváme spolu 2 nádherný děti, který nade vše milujeme. Rád bych vám chtěl oznámit že jsem potkal Lenku @lennyfilipova, se kterou teď tvořím pár. Byl bych rád, kdybyste respektovali moje soukromí, víc se k tomu vyjadřovat nebudu. Díky,“  oznámil na Instagramu.

Chtěl bych vám oznámit jednu věc. Vždycky jsem s vámi mluvil na rovinu a férově. Je to moje soukromá věc a dost bolestivá. Procházím velmi náročným obdobím a po 18 letech se rozcházím se svojí ženou. Nadále si ji vážím a vychováváme spolu 2 nádherný děti, který nade vše milujeme. Rád bych Vám chtěl oznámit že jsem potkal Lenku @lennyfilipova se kterou teď tvořím pár. Byl bych rád, kdybyste respektovali moje soukromí, víc se k tomu vyjadřovat nebudu. Díky…

A post shared by TroubleGang ???? (@mcmarpo) on

Celebrity - další články

Doporučujeme