Orlando Bloom se svěřil, že soužití s Katy Perry je náročné. Oba jsme ve velmi odlišných vodách, uvedl

20. února 2023·Celebrity·Redakce

Katy Perry a Orlando Bloom. (Foto: Profimedia)

Herec Orlando Bloom, který je známý z takových snímků jako Pán prstenů nebo Piráti z Karibiku, se neostýchal a přiznal veřejnosti, že soužití s jeho snoubenkou Katy Perry je občas náročné. Podle jeho slov jsou v některých věcech hodně rozdílní, než se na první pohled může zdát. Informoval o tom server Talent Recap.

Orlando Bloom nechal fanoušky nahlédnout do svého soukromí. V rozhovoru pro časopis Flaunt přiznal, že jsou sice s Katy rozdílní, ale jejich vztah je plný vzájemné lásky. Oba jsme ve velmi odlišných vodách. Její vody nejsou ty, kterým rozumím a myslím, že ona zase nerozumí mým. Někdy jsou věci opravdu, opravdu, opravdu náročné. Nebudu lhát,” svěřil se v rozhovoru herec a dodal, že velkým problémem je i dálka, které musí kvůli práci oba čelit.

Přesto svou partnerku moc obdivuje a je podle něj skvělá máma i milenka. Oba si uvědomují, jaké mají štěstí, i když se nějaká ta bouře ve vztahu občas přežene. Určitě bojujeme s emocemi, kreativitou, ale myslím, že jsme si oba vědomi toho, jaké máme štěstí. Jsme jedinečně propojeni a rozhodně se nikdy nenudíme,” dodal. “Váš partner obvykle vidí vaše nejlepší i nejhorší stránky. Je takovým vaším zrcadlem,” sdělila médiím v minulosti zpěvačka.

View this post on Instagram

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

Bloom a Perry se poprvé setkali v roce 2016 na afterparty Zlatých glóbů a začali spolu randit. Herec pak zpěvačku požádal o ruku v roce 2019 na Valentýna. V roce 2020 se jim narodila dcera Daisy Dove. Svatbu tak prozatím snoubenci odložili.

Celebrity - další články

Doporučujeme