Ornella Koktová: V Survivoru jsme mezi sebou chodili nazí

14. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Ornella Koktová (Zdroj: Profimedia)

Ornella Koktová vyrazila do společnosti a rozpovídala se na téma Survivor. Po svém návratu z ostrova je totiž zase více vidět, nabídky chodí a Ornella se stala hostem hned několika talk show. A ani tentokrát si nebrala servítky.

V podcastu Agáty Hanychové se dokonce rozpovídala o tom, jak to bylo na ostrově s nahotou. „My jsme tam vlastně chodili mezi sebou úplně nazí, protože jsme neměli oheň. Kdybyste nás viděli, my měly úplně nohy do praku, s těmi tampóny, vedle nás ti frajeři,“ uvedla Koktová. Jakmile větu dořekla, uvědomila si, že tím Agátu tak trochu šokovala. „Byl to zvláštní pocit. Já ty lidi vůbec neznala, byli jsme tam druhý den a byli jsme promoklí až na kost. Museli jsme se ve tmě převléknout a bylo divné být mezi nimi nahá. Při tom převlékání, takhle jsem to myslela,“ vysvětlila situaci na ostrově.

A jak to má Ornella s ostatními účastníky soutěže? „Ti, o kterých jsem mluvila a jsou venku, jsou se mnou úplně v pohodě, protože to spíš překroutili někteří novináři. Viděla jsem se s Denisou Dvořákovou, i jsme spolu dost pařily. S tou mám asi nejlepší vztah,“ prozradila podnikatelka. Po návratu však musela vyřešit ještě jeden problematický vztah, v tisku se totiž objevily spekulace, že modelka Andrea Bezděková nemá Ornellu zrovna v lásce. Prý se totiž na ostrově měla k Sebastiánovi.

Koktová se ale nebojí a s Andreou si to vyříkaly. „Musela jsem žehlit trochu průser, když jsem pak potkala Andreu Bezděkovou. Musela jsem jí vysvětlit, že jsem se opravdu se Sebastianem netulila nahá v noci. Prostě bychom tam jinak asi zmrzli. Pak to pochopila a i s tou jsem už naštěstí v pohodě,“ dodala. V soutěži Survivor je naprosto běžné, že se soutěžící k sobě v noci tisknout, aby se navzájem zahřáli. Nejedná se tedy o mileneckou předehru, ale spíše způsob, jak přežít noc.

Celebrity - další články

Doporučujeme