Patricie Pagáčová ukázala roztomilou dcerku i svého pana tajemného

30. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Patricie Pagáčová. (Foto: se souhlasem P. Pagáčová)

Herečka Patricie Pagáčová se svými nejbližšími příliš na sociálních sítích nechlubí. Svou maličkou Bibianu sice fotí, ale většinou jen z dálky nebo zezadu. Nyní se však ukázala s celou svou krásnou rodinkou na křtu charitativního kalendáře na pomoc psům z útulků. Informuje o tom Extra.cz.

Patricie je veliká milovnice zvířat a psů. Už dvanáct let pomáhá psím útulkům tak, že nafotí s několika slavnými osobnostmi a jejich čtyřnohými kamarády charitativní kalendář Psí život. Letos jí pózovali například Martin Zounar, Dana Batulková, Tereza Brodská, Veronika Arichteva nebo Milan Peroutka.

Své dva pejsky do kalendáře dává herečka pravidelně, takže ti už jsou na focení zvyklí. Focení s jinými kolegy a jejich pejsky bylo trošku náročnější, protože tak to bývá vždy. Velice ale pomohlo, že na fotografie pózovali pejsci se svými páníčky, takže e nakonec všechno zvládlo.

View this post on Instagram

A post shared by Patricie Pagáčová (@patricie.pagacova)

Organizace nebyla vůbec jednoduchá z časových důvodů a Patrika to chtěla letos vzdát.Myslela jsem, že to letos s dcerou nezvládnu. Ale pak mi to bylo líto a nechtěla jsem se toho vzdát, tak jsem volala své fotografce, že to musíme v srpnu nafotit. Ona měla pět volných dnů a já dva. Takže jsem všechny ty lidi musela narvat do dvou termínů, ale podařilo se,” prozradila herečka a filantropka.

O velké rozptýlení se na křtu postarala rok a půl stará dcera Bibiana. Ta byla jak rozkošný pytel plný blech, za což je herečka moc ráda. “Moje dceruška je pytel blech, za což jsem ráda. Myslím si, že je správné, že je akční. Je kouzelná a je s ní hrozná sranda. Také se umí trošku vztekat, ale to má možná po mně, takže jí to nemůžu vyčítat,” říká pyšná máma.

Celebrity - další články

Doporučujeme