Patricie Pagáčová už je z porodnice doma! Malá Bibiana má originální osobní strážce

29. května 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Patricie Pagáčová. (Foto: ČTK)

Oblíbená herečka Patricie Pagáčová prožívá nejkrásnější životní období. S novorozenou dcerou Bibianou už je z porodnice doma, a tak se poprvé holčička viděla i s jejími dvěma pejsky. Z Čolka a fenky Jackie se tak stali, jak napsala sama Patricie na Instagram, osobní strážci.

Minulý víkend se s Patricie stala maminka roztomilé holčičky, které dali s manželem Tiborem Pagáčem jméno Bibiana. Holky už jsou spolu doma a společně si užívají první kouzelné chvíle.

Poprvé měla možnost dceru Bibi seznámit s jejími dalšími členy domácnosti. Psem Čolkem a fenkou Jackie. Fanouškům se na Instagramu svěřila, jak pejsci miminko přijali.

Bibi a její osobní strážci,” napsala na začátek příspěvku herečka. Trochu jsem se bála, jestli ji nebudou schválně ignorovat, ale vůbec! Evidentně se oběma dost líbí a budou ji hlídat pomalu líp, než monitor dechu. Home sweet home, (domov, sladký domov pozn. red.)”  dodala.

View this post on Instagram

A post shared by Patricie Pagáčová (@patricie.pagacova)

Na přiložené fotografii sedí Patricie v posteli s malou Bibi v náručí a její dva osobní strážci jí dělají společnost. To je krása, Bibi se má,” napsala pod fotografii herečka Daniela Šinkorová. Úžasné, jak mohou žít zvířata a lidi v harmonii,” dodala jedna z fanynek.

Celebrity - další články

Doporučujeme