Pavel Novotný zveřejnil tajnou nahrávku Kristelové a Řepky: Chtějí na ní »špínu« na Erbovou

1. ledna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / tomasrepkacz

Ani poslední den roku 2018 se neobešel bez nějakého toho dramatu. Ráno 31. prosince totiž Pavel Novotný, známý odpůrce Kateřiny Kristelové a Tomáše Řepky, zveřejnil třaskavou nahrávku. Ta byla zjevně pořízena tajně a zachycuje zmíněný pár při plánování další akce proti Vlaďce Erbové. 

Poslední ráno loňského roku zveřejnil současný starosta pražských Řeporyjí, Pavel Novotný, poměrně zvláštní přání do nového roku. Na samotném textu by ještě nebylo nic tak zvláštního, doplnila ho však kontroverzní audionahrávka.

“Já bych chtěl poděkovat všem fanouškům a podporovatelům a folowerům, kteří jsou se mnou, ať jsem zrovna čímkoli, na nože s kýmkoli a to kdekoli… Bez vás by to nefungovalo a na zlo a zm*dy bych byl sám! Přeju vám v roce 2019 hlavně zdraví pro vaše blízké, co nejméně zrůd a lží okolo vás a pamatujte si, že když máte pravdu a nejste na to sami, tak se nemusíte bát nikoho a ničeho a když se nepose*ete, tak nakonec stejně pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí… Byl to nejlepší rok mého života… Ať takový pro vás ten příští!” napsal Novotný.

“Chtělo by to možná nějaký opravdu hmatatelný důkazy, podklady k něčemu, jaká ona opravdu je ve skutečnosti, že to je koště. Chtělo by to získat nějaký lidi, aby začali mluvit, kdo s ní přišel do styku, abych to měl podložené papírově. Nevím prostě, protože já ji potřebuji úplně zlikvidovat. Já navíc teďka jedu 28. k soudu, kde se s ní potkám, s tou pí*ou, ohledně Markuse, takže bych potřeboval mít nabito hodně ostrými,” zazní na nahrávce hlasem, který zní jako ten Tomáše Řepky.

“Vladěna v té kauze těch smyšlených erotických inzerátů hodlá podniknout nějaký kroky, mně by se hodily jakýkoliv důkazy na ni, ale jakýkoliv. Ne že bys měla něco aktivně shánět, ale kdyby ti cvaklo něco, co by se ti k téhle kauze hodilo, nikdy tam nebudu vtahovat tebe, proboha, ale printscreen nějaký konverzace, kde jde o to porno a toto, to jsou všechno věci, které já bych potřebovala. Zatím se nic neděje v téhle kauze, třeba to tak rychle vyšumí, jak Vladěna dělala, že to je intenzivní. Možná tam bych pak od tebe potřebovala pomoc,” pokračuje ženský hlas, který zní přesně jako ten moderátorky Kristelové.

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová na záležitost reagovali velmi rychle. “Dneska jsem byl na policii podat trestní oznámení na osoby, které to nahrály. Vím, kdo to je, nahlásil jsem je na policii,” řekl bývalý fotbalista serveru Expres.cz. Samotná Vlaďka Erbová věc údajně již řeší se svou advokátkou po Novém roce podnikne konkrétní kroky.

Celebrity - další články

Doporučujeme