Pět měsíců po porodu a ani gram tuku! Jitka Boho má postavu snů

6. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Jitka Boho. (Foto: Profimedia)

Po pěti měsících po porodu v plavkách. Modelka a zpěvačka ani ne šest měsíců po porodu vytáhla plavky. A vypadá v nich fenomenálně. Na její postavě není ani gram tuku a krásce to neskutečně sluší. Svou luxusní postavičkou se pochlubila na instagramu.

Jitka Boho jako bývalá královna krásy je zvyklá mít skvělou postavu a pracovat na ní. I když má za sebou porod syna Tadeáše na její postavě se to rozhodně nepodepsala. S rodinou teď modelka vyrazila s rodinou do lázní, kde se pochlubila postavičkou v plavkách.

Na sobě má dvoudílné plavky v metalické barvě a chlapeček, kterého má otočeného zády k foťáku, aby mu nebylo vidět do obličeje, pruhované bodýčko. Modelka se na něj zamilovaně usmívá. Malý Tadeáš bohužel trpí ekzémy, proto musela pobyt v lázních malému takto přizpůsobit. „Koupání ve veřejném bazénu se s Tedíkem zatím vyhýbáme (myslím, že by to tomu ekzému, který je sice mnohem lepší, moc nepomohlo). A tak se u něj střídáme a chodíme do sauny a plavat, jednou tatínek, jednou maminka, přiznala.

View this post on Instagram

A post shared by JITKA BOHO (@jitkaboho)

Přestože musela pracovat, stihla si i odpočinout. To doma prý moc nezažívá. V mezičase si dá Téďa chrupíček, já dostříhávám videa, takže je to teda docela relax, když u toho můžu ležet?” svěřila se kráska, která se kromě instagramu a modelingu věnuje i natáčení videí na Youtube.

Celebrity - další články

Doporučujeme