Petr Rajchert z kapely Chinaski přijal nové příjmení a oženil se. S manželkou čekají druhé dítě

20. července 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: se souhlasem Petra Hradila

Moderátor a hudebník Petr Hradil (53), známý spíš pod svým rodným příjmením Rajchert, se v neděli 18. července potřetí oženil. Na Lipně si vzal maminku svého ročního chlapečka Evu (40), které se brzy narodí další miminko. 

Jeden ze zakládajících členů kapely Chinaski a představitel Otakara v seriálu Život na zámku Petr Hradil potřetí vstoupil do manželství. Za manželku si vzal svou přítelkyni, manažerku Evu, se kterou má již ročního chlapečka Tomáše. Dvojice na světě brzy přivítá další miminko.

Hudebníka většina fanoušků zná spíše pod jeho rodným příjmením Rajchert, to se ale nedávno rozhodl odložit. “Bylo to proto, aby náš syn Tomáš Rajchert dostal toto příjmení,” uvedl v rozhovoru pro iDnes.cz. “Všichni budeme Hradilovi. A dům, co jsme koupili, se bude jmenovat Hradilův dvůr,” vysvětlil.

View this post on Instagram

A post shared by Petr Hradil (Rajchert) (@hradiluv_dvur)

Hradil bylo původní příjmení jeho tatínka. “Změnou příjmení jsem se rozhodl zachovat rodovou linii původního příjmení svého otce, který se až do čtrnácti let svého věku jmenoval Hradil. Pak se v rodině staly nějaké věci a nastala změna jména,” prozradil v pořadu Face To Face René Kekelyho na Televizi Seznam.

Kromě Tomáše má Hradil ještě staršího syna Petra ze svého prvního manželství s hereckou kolegyní Markétou Rajchertovou, se kterou se seznámil během studií na DAMU. Konec druhého manželství s herečkou a výtvarnicí Barborou Srncovou (51) pak  po dvou dekádách společného soužití oznámil loni na jaře.

Kapela Chinaski v době, kdy v ní působil Petr Hradil (druhý zprava). Foto: se souhlasem Chinaski

Celebrity - další články

Doporučujeme