Petr Vojnar přiznal, co nemá rád v posteli. Lucie Vondráčková to ustála s grácií

13. září 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Lucie Vondráčková, Petr Vojnar (Foto ČTK)

Ačkoliv to měl být právě brutální humor, kterým moderátor Petr Vojnar zpěvačku Lucii Vondráčkovou okouzlil, na jejich prvním společném večeru, kde se poprvé ukázali jako pár, ji vtípek jejího nového partnera uvedl do nepříjemných rozpaků. Dá se říct, že to byl opravdový a nevhodný trapas. Lucie to však ustála s grácií a své rozpaky na sobě nenechala vůbec znát. S informací přišel deník Blesk.

Na akci Czech and Slovak PhotoGirl byla zpěvačka Lucie Vondráčková jako porotkyně a její nový partner Petr Vojnar slavnostní večer moderoval. Poprvé se tak ukázali bok po boku jako pár. A jejich debut skončil sexuálním trapasem.

Jako správný moderátor se Petr nejspíš snažil diváky na začátku korunovačního večera navnadit a rozehřát, a tak přede všemi přiznal, co v posteli nemá rád. Kdyby toto přiznání nechal jen tak, ještě by to šlo, jenže on vyloženě poukázal na to, že tomhle o něm moc dobře ví právě Lucie sedící mezi porotci.

“Nemám rád dlouhé předehry, což ví hlavně jedna osoba v sále,”zahlásil do mikrofonu Vojnar a samozřejmě narážel na přítomnost své nové partnerky. Lucie nevhodnou narážku ustála s grácií. I když se všechny oči v sále upřely na ní, nehnula ani brvou a dělala, že nic neslyšela.

Jistě mu jeho nevhodné chování odpustila, vždyť právě jeho brutální humor bylo podle jejích vlastních slov to, co ji na něm okouzlilo. “Pak jsem zjistila, že má úplně brutální humor, který mě baví,” řekla už dříve.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme