Podle vévodkyně Kate je rodičovství během lockdownu vyčerpávající

30. ledna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova·ČTK

Vévodkyně Kate (Foto: Kensington Palace via AP/ČTK)

Rodičovské povinnosti v době karantény jsou vyčerpávající, uvedla vévodkyně Kate, členka britské královské rodiny, během videohovoru s rodiči školáků. Zmínila také hrůzu v očích svých dětí, když je chtěla osobně ostříhat. Výuka dětí na dálku je pro Kate podle serveru BBC News výzvou.

Učitelkou i kadeřnicí zároveň

“Museli jsme se stát učiteli a já osobně se cítím tažená tolika různými směry. Snažíte se všechno dělat jak nejlépe dovedete, ale na konci dne se cítím vyčerpaná.(…) Během karantény se ze mě stala také kadeřnice, k velké hrůze mých dětí, když viděly maminku stříhat vlasy,” uvedla během hovoru Kate.

Největší oporou je pro Kate v době karantény její manžel princ William, píše BBC News. Již v dubnu Kate uvedla, že výuka na dálku je pro ni “výzva“, ale stále se drží “pevných pravidel“. Malému princi Georgeovi je sedm let, princezně Charlotte pět a princi Louisovi dva roky.

Úterního hovoru s videem s vévodkyní Kate se zúčastnili tři rodiče a učitelka ze základní školy Roe Green v Kingsbury v Londýně. Podobné pocity jako Kate zažívají také ostatní rodiče.

Celebrity - další články

Doporučujeme