Podzim plný Polívky. Herec se objeví rovnou ve dvou seriálech

3. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Seriál Pálava. (Foto: se souhlasem TV Prima)

Herec Bolek Polívka se v podzimní sezóně na televizi Prima objeví hned ve dvou seriálech. Pondělí bude patřit Pálavě, kde ho uvidíme v roli vinaře a ve středu se z něj stane znalec dobrého piva v Hořkém světě. Podzimní novinky odhalila televize v příspěvku na instagramu.

Televize Prima nedávno oznámila, že padla poslední klapka nového seriálu Pálava. Ten se bude odehrávat v prostředí jižní Moravy mezi vinicemi, kde je život zalitý sluncem. Seriál je o partičce kamarádů, kteří přijíždí na Pálavu, kde se každých pět let pravidelně scházejí, aby zavzpomínali na staré časy. Jenže náhoda a slib je přimějí k tomu, že místo dvou dnů tu zůstanou na neurčito,krátce přiblížili tvůrci děj na instagramu.

Právě v Pálavě uvidíme herce Bolka Polívku, který bude na televizi Prima na podzim jako doma. Zahraje si totiž i v seriálu Hořký svět. To bude podle producentů humorná a poetická série o životě s pivem. Mladého hrdinu Štěpána, kterého hraje Matouš Ruml, potká v životě nejedna nepříjemná událost. Na základě toho se rozhodne se svým životem něco udělat. Chytne se tak po svém piva a rozjede se pořádná jízda. V seriálu se můžete těšit také na Bereniku Kohoutovou, Bolka Polívku, Evu Holubovou, Jakuba Štáfka a další, uvedla TV Prima.

View this post on Instagram

A post shared by Televize Prima (@primaftv)

Dalším novým pořadem, který televize na podzim uvede, jsou Dobré zprávy. Zde samotný název již napovídá, že se bude jednat o seriál ze zpravodajského prostředí. Příběh vesnické dívky Báry (Natálie Haluzková), která získá stáž v redakci Dobrých zpráv, které obdivuje, a tím si začne plnit své sny,” píše televize na instagramu. Hlavní role tady tentokrát ztvární syn Bolka Polívky Vladimír, Sára Rychlíková a Jan Fanta.

Celebrity - další články

Doporučujeme