Pokáč se nám oženil. Svatební fotografií se pochlubil na svém instagramu

6. října 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Pokáč alias Jan Pokorný. (Foto: Frekvence 1)

Písničkář Jan Pokorný alias Pokáč si vzal svou přítelkyni a matku svého syna Teodora, bývalou vícebojařku, Elišku Klučinovou. Na instagramu zveřejnil krásnou svatební fotografii, kde oba vypadají jako z pohádky. Pod příspěvkem se strhla vlna gratulací.

V prosinci 2020 svou přítelkyni požádal o ruku a v únoru 2021 se jim narodil syn Teodor. Není tedy divu, že se do toho rozhodli Pokáč a Eliška “praštit”. Jen letos s tím už asi nikdo nepočítal.

V rozhovoru pro Frekvenci 1 na začátku léta řekl, že uvidí, kdy svatba bude, ale že na to letošní léto už je jistě hodně svateb přeloženo už z loňského léta, kdy byly svatby zakázané. Nespěcháme na to, ale ani to nechceme úplně odkládat,” svěřil se moderátorské dvojici Janě a Mikeschovi.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Pokáč (@pokacovo_instac)

Pod příspěvkem na instagramu, kde to oběma velice sluší, se strhla lavina gratulací jak od fanoušků, tak od přátel a kolegů. No nekecej, ty tajnůstkáři. Tak ať vám to taky lepí dlouho,” pogratuloval jim hokejista Tomáš Plekanec. Gratulace! napsala zpěvačka Ewa Farná.

My mu za celou Frekvenci 1 přejeme hodně štěstí!

Celebrity - další články

Doporučujeme