Poznáváte ji? Takhle se změnila zpěvačka Ilona Csáková

15. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Ilona Csáková. (Foto: Profimedia)

Když se červenám, Ve stínu kapradiny nebo Proč mě nikdo nemá rád. To jsou hity, které si v devadesátkách zpívala každá holka. Zpěvačka Ilona Csáková zněla tehdy v rádiu denně. V posledních letech se ale trochu stáhla, takže když se nyní objevila na slovenské televizi, vzbudila lehce rozpaky. Informoval o tom deník Blesk.

Z muzikálové scény zmizela úplně již před nějakou dobou. Nyní se po pandemii pomalu vrací do povědomí veřejnosti. Nedávno vystoupila ve slovenské verzi pořadu Inkognito na televizi JOJ jako host a mnoho lidí má pocit, že je zcela k nepoznání.

Podle diváků se na televizních obrazovkách objevil někdo úplně jiný, než očekávali. Zpěvačka měla brýle a delší a nezvykle rovné vlasy. “Já ji málem nepoznala,”napsala šokovaná divačka na facebooku. “To je Ilona? Ani se sama sobě nepodobá,” napsala další.

Inkognito je zábavný pořad, kde známé osobnosti hádají nejrůznější povolání daných hostů a následně také jednu známou osobnost. Tou byla tentokrát právě Csáková. Její změna vzhledu může souviset i s dietou, kterou drží a na sociálních sítích vychvaluje do nebes.

Celebrity - další články

Doporučujeme