Přátelé bez lásky Chandlera a Monicy? Matthew Perry (✝54) uprosil tvůrce, aby změnily scénář

8. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Seriál Přátelé (Zdroj: Profimedia)

V seriálu Přátelé bylo hned několik zamilovaných linek, kterým žili diváci od začátku do konce. A nebyl to jen vztah mezi Rossem a Rachel, ale i láska mezi Chandlerem a Monicou. Ta ale nakonec mohla dopadnout úplně jinak.

Matthew Perry (✝54) se nejvíce proslavil právě rolí Chandlera Binga ze seriálu Přátelé. Jeho romance s Monicou Geller alias s Courteney Cox byla ikonická. Všechno ale mohlo být úplně jinak. V páté sérii hostovala v seriálu Lisa Cash, která měla původně ztvárnit zaměstnankyně hotelu. S tou měl Chandler podvést Monicu jako trest za to, že se potkala se svým ex Richardem (Tom Selleck). „Řekli mi, že Perry šel za tvůrci a řekl jim, že by publikum Chandlerovi nevěru nikdy neodpoustilo,“ vyjádřila se Lisa Cash.

View this post on Instagram

A post shared by Friends (@friends)

Herečka se svěřila, že se strašně těšila na to, až si v legendárním seriálu zahraje. „V dané scéně se Chandler a Monica ve Vegas hádají kvůli Moničině obědu s Richardem. Původně bylo ve scénáři, že se Chandler naštve a jde do hotelového pokoje, kde si objedná jídlo. Přinesu mu ho, dáme se do řeči a nakonec spolu skončíme v posteli,“ vysvětlila.

Všechno už bylo nazkoušené a připravené. „Ale den před natáčením před publikem mi řekli, že Matthew přemluvil scenáristy. A nejspíš měl pravdu. Úplně by to změnilo celý seriál i jeho postavu.

Spolupráce s nedávno zesnulým hercem byla podle Cash skvělá. „Matthew byl moc sympatický a příjemný. Pomohl mi cítit se na place Přátel jako doma. Moc jsme se všichni bavili. Pracovat s ním byla legrace a šlo to lehce,” svěřila se herečka, která se objevila ještě třeba v seriálu Castle na zabití.

Celebrity - další články

Doporučujeme