Právníci, chystejte se do bitvy. Královská rodina se obává knihy od rebelujícího Harryho

4. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Princ Harry. (Foto: ČTK)

Kniha prince Harryho s názvem Spare má vyjít 10. ledna a královská rodina se velmi obává toho, co by mohl nezbedný vyvrženec vyzradit. Princ William s mladším bratrem nemluví od té doby, co se dozvěděl, že knihu plánuje vydat. Informaci přinesl deník Daily Mail.

Kontroverzní kniha ještě nevyšla a už budí rozpaky po celém světě. Všem je jasné, že princ Harry nenechá na nikom ze své královské rodiny nit suchou, bude velmi upřímný a rozpovídá se o tom, jaké to je žít v královském paláci. Spare se dá volně přeložit jako náhradník a je jisté, na koho to odkazuje.

Nakladatelství Penquin, které knihu vydává, toho moc neprozradilo, vyjádřilo se opravdu jen velmi stručně. Je jasné, že veškeré trumfy si chce nechat až těsně před vydáním. ,,Svou neúprosnou upřímností je Spare (Náhradník) přelomovou publikaci plnou odhalení, sebezpytování a těžce nabyté moudrosti a silné lásky.

View this post on Instagram

A post shared by Prince Harry & Meghan Markle (@sussexroyal_hm)

Britská královská rodina má ale své právníky, kteří jsou připraveni bránit její čest. A to i v případě, že se jedná o člena rodiny. Mladší z princů se ale už v minulosti přiznal k tomu, že se nebojí otevření citlivých témat. Je tak jasné, že se dozvíme věci o slavné rodině, které měly zůstat utajeny. Otázkou zůstává, zda to má princ zapotřebí.

Celebrity - další články

Doporučujeme