Princezna Charlotte oslavila 8. narozeniny! Na fotce od své maminky vypadá jako kopie prince Williama

2. května 2023·Celebrity·Redakce

Princ William, Kate a Charlotte (Zdroj: Profimedia)

Roste jako z vody a čím dál tím více je podobná svému otci. Princezna Charlotte oslavila 2. května osmé narozeniny, což byla příležitost pro její maminku Kate, která je vášnivou fotografkou, aby svou dcerku opět zvěčnila. Oficiální fotografii ukázala na instagramu.

Zatímco většina světa upírá pozornost k 6. květnu, kdy se uskuteční korunovace krále Karel III. 2. úterý ale zcela patří jinému členovi královské rodiny. Své osmé narozeniny totiž slaví princezna Charlotte. Jak už se stalo hezkou tradicí, o fotku se postarala princezna Kate, která je i nadšenou fotografkou.

Charlotte se na snímku usmívá, má na něm rozpuštěné vlasy a bíle šaty s drobnými kytičkami. Fanoušci se shodují, že život na venkově, kams se s rodiči přestěhovala loni v létě, jí prospívá. Z očí jí kouká bezstarostnost a její typická rozpustilost. Těm pozornějším také nemohlo uniknout, že malá princeznička je čím dál tím více podobná svému otci, princi Williamovi.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Zářivý úsměv není jediným spojovacím prvkem dcery s otcem. „Vypadá jako její otec,“ napsala jedna z fanynek. A přidala se i další: „Je to malá verze prince Williama. Všechno nejlepší, princezno Charlotte.“ Charlotte s oslavami začala už o víkendu.

Podle deníku Mirror vyrazila s maminkou na baletní představení Popelky, doprovodily je i malé kamarádky princezny. Na twitteru se objevilo video, kde má na sobě princeznička krásné šaty a nechyběla ani kouzelná hůlka.

Celebrity - další články

Doporučujeme