Princezna Kate se ničeho nebojí. Ve sportovním kompletu si zkusila velmi drsný sport

10. června 2023·Celebrity·Redakce

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

To, že je princezna Kate Middleton sportovně nadaná, dokázala už několikrát. A nyní se opět předvedla. Podpatky vyměnila za tenisky, kostýmek za tepláky a vyrazila na hřiště. Nikoho ale nepřekvapí, že jí to opět velmi slušelo.

Kate se ničeho nebojí a rozhodně nechtěla jen tak postávat v hledišti. Vrhla se do drsné hry, u které člověk nezná bratra. Princezna si totiž zkusila rugby, když navštívila ragbyový klub Maidenhead v Anglii. Ten se vyznačuje tím, že disponuje spousty mladých a nadějných hráčů. Mají ve své záloze, jak ženské tak seniorské týmy.

A právě na ně se budoucí britská královna přišla podívat. S hráči si povídala o jejich kampani, vyslechla si jejich zkušenosti s tímto drsným sportem a promluvila také o tom, jak důležité je děti podporovat ve sportovním duchu a vytvářet tím i dobré vztahy v komunitě. Po diskuzi se s hráči vydala na hřiště. Princezna je známá tím, že je velmi nadaná sportovkyně a nemá problém si i různé druhy sportů vyzkoušet. Proto si vzala sportovní tričko, tepláky, tenisky a vrhla se nadšeně do hry.

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

To se jen tak nevidí, aby se členka královské rodiny vrhla do tak drsné hry, jakou je rugby. Princezna Kate (41) se ale toho nebojí. Nechtěla na ostatní hráče jen koukat. Proto se oblékla do sportovního a šla si zahrát s nimi. Běhala za míčem, skákala do výšky i do dálky a jednou to měla jen tak tak, když ji míč málem trefil do hlavy. Se sportovci si užila skvělý den, u kterého se velmi bavila a dokázala, že i členové královské rodiny se nebojí drsných sportů.

Celebrity - další články

Doporučujeme