Přirozená krása! Catherine Zeta-Jones překvapila fanoušky a poprvé ukázala šediny

12. července 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas. Foto: Shutterstock

V poslední době přibývá žen, které se nebojí nechat své šediny volně na odiv a barvení dávají vale. Jednou z nich je nyní i americká herečka Catherine Zeta-Jones (51). Cenami ověnčená kráska pověsila na sociální sítě foto, kterým naprosto nadchla fanoušky.  

Když se řekne Catherina Zeta-Jones, mnozí si představí ikonickou záplavu černých kadeří. To už by ale brzy nemusela být tak úplně pravda. Herečka totiž na svůj instagramový účet pověsila snímek, který naznačuje, že barvení vlasů dává na nějaký čas vale.

“Ahoj,” pozdravila jen stručně své sledující u snímku, na kterém sedí v koupelně v růžovém županu. Ze selfie je ale jasné, že se jí na hlavě rýsují šediny. Na tom by nebylo nic divného, herečka již oslavila 51. narozeniny. Dosud ale vždy používala barvy na vlasy, aby si havraní kštici uchovala.

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Současný trend straní spíš přirozené kráse, a to ať už jde o známky stárnutí, nebo třeba kila navíc. Catherine Zeta-Jones to moc dobře ví a svými šedými vlasy rozhodně vedle nešlápla. Pod příspěvkem získala tisíce nadšených komentářů.

Celebrity - další články

Doporučujeme