Radek John se oženil! Z někdejší tajné milenky udělal paní Johnovou

12. července 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Radek John se oženil. Foto: ČTK

Publicista a bývalý politik Radek John (67) si po šestnácti letech vzal svou partnerku Markétu Zámyslickou (46). Vztah dvojice vešel ve známost již během Johnova manželství se Zlatou Adamovskou (62), když prasklo, že jí byl nevěrný. 

Před šestnácti lety byla jeho tajnou milenkou, čas ale ukázal, že mezi nimi šlo o mnohem víc, než jen vášnivý románek. Bývalá modelka Markéta Zámyslická se nyní stala paní Johnovou a manželkou slavného publicisty Radka Johna.

“Včera 10. 7. 2021, přesně ve 12:00 jsme si řekli své ANO. Nádherně jsme si ten den užili, tak se s Vámi o to naše štěstí podělíme. Miluji svého muže, jsem opravdu celá jeho, takže budu nosit jeho příjmení. Nedivte se prosím tedy, Zámyslická mizí a od včerejška jsem Markéta Johnová,” napsala hrdě na sociální sítě novomanželka. Štěstí dvojice dokládají i krásné fotografie.

Posted by Markéta Johnová on Sunday, July 11, 2021

Fotomodelka zároveň vyvrátila teorie o tom, že by se dvojice po tolika letech brala proto, že by takříkajíc musela. Žádné miminko prý teď v dohledu není.

Ačkoli si to mnozí myslí, novopečená paní Johnová prý důvodem k rozvodu politika se Zlatou Adamovskou v roce 2010 nebyla. Hlavním důvodem měl být fakt, že před herečkou její manžel tajil nemanželskou dceru Terezu (18), kterou měl s další ženou.

„O celé věci jsem se dozvěděla den předtím, než to vyšlo v novinách. Není pravda, že o tom dávno vím. To je nestoudné. Nemanželské dítě svého muže bych nikdy nepodporovala a podávám žádost o rozvod,“ popsala tehdy Adamovská pro deník Blesk a dodala: „Není mi vůbec dobře. Bože. Sedm let tam dojíždí a já o tom nic nevím. Připadám si jak blázen.“ Vztah novomanželů Johnových už ale trvá řadu let a zdá se, že jsou pořád jako hrdličky.

Celebrity - další články

Doporučujeme