Rebel Wilson na sobě tvrdě maká. Kyprá herečka se pochlubila super proměnou

17. června 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Rebel WIlson (Foto: Instagram rebelwilson)

Když se řekne Rebel Wilson (40), každý si představí blondýnku zaoblených tvarů. To se ale herečka rozhodla změnit. Pro letošní rok si stanovila, že se se svou váhou dostane na 75 kilogramů. Na svém předsevzetí tvrdě maká každý den. 

Herečka a spisovatelka s australskými kořeny Rebel Wilson se do povědomí diváků nesmazatelně zapsala i se svými kily navíc, což v Hollywoodu nebývá úplně obvyklé. Nyní se ale svěřila, že se rozhodla zapracovat na svém zdraví a nějaká ta nadbytečná kila shodit.

“I když se ke svým cílům musíte doplazit, nezastavujte se, protože to za to stojí. Snažte se a dejte do toho trochu úsilí každý den… Některé dny jsou frustrující jako blázen, nejraději byste to vzdali, jste zpruzelí, že nepostupujete dostatečně rychle… Ale dobré věci jsou už na cestě,” napsala nedávno Wilson na svůj Instagram a svěřila se, že mimo pracovních cílů se letos plánuje zaměřit i na svou fyzičku.

“Jaké jsou vaše cíle pro letošní rok? Budu k vám upřímná – v rámci své mise ‘Roku zdraví’ se snažím dostat na 75 kg a co se týče mé kariéry se snažím jeden z mých filmů dostat do konce roku do produkce! Obě věci vyžadují každodenní úsilí a věčně mě něco vrací zpátky, ale tvrdě makám,” pochlubila se. Od té doby dokazuje, že své předsevzetí bere vážně a na sociální sítě přidává fotky, na kterých je úbytek váhy na první pohled znatelný.

Celebrity - další články

Doporučujeme