Rebel Wilson shodila třicet kilogramů. Prozradila, jak se jí to podařilo

17. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Rebel Wilson (Zdroj: ČTK)

Při pohledu na herečku Rebel Wilson by už jen málokdo poznal její původní verzi. Umělkyně shodila úctyhodných 30 kilogramů a dnes se pyšní velmi štíhlou postavou. Jak se jí to podařilo, prozradila v podcastu It's Time to Walk.

Zdravé shazování váhy je běh na dlouhou trať, protože je k němu potřeba změnit celý svůj životní styl. To ví i herečka Rebel Wilson, která je teď skoro k nepoznání. Zhubla třicet kilogramů a vypadá neskutečně. Klíčové pro ní byla jedna věc, kterou jí poradil její doktor.

View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

“Rebel, nejlepší cesta, jak shodit nechtěný tělesný tuk, je jednoduše chůze, řekl mi doktor,” prozradila herečka v podcastu It’s Time to Walk. “Nemusí být rychlá, nemusí být do kopce, jen vycházková chůze hodinu denně. A pokud to uděláš, bude to pro tebe a pro tvůj typ těla ten nejlepší způsob, jak shodit nechtěný tělesný tuk,” citovala svého lékaře.

Herečka rady své doktora poslechla na výbornou a na jeho slova po své zkušenosti nedá dopustit. Nicméně nejen chůze stojí za její postavou. Zamakala i v posilovně a upravila svůj jídelníček. A dnes vypadá sympatická herečka úplně jinak než dříve.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme