Rebel Wilson všem vyrazila dech! Kde se vzalo, tu se vzalo miminko

8. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Rebel Wilson (Zdroj: Profimedia)

Kdysi obézní, avšak komediální a oblíbená herečka Rebel Wilson všem vyrazila dech. Jednak tím, že se před časem rozhodla, že drasticky zhubne a zcela tak změnila svůj vzhled, nyní však přišla s opravdovou bombou. Stala se totiž mámou. Děťátko jí odrodila náhradní matka. Fotku a vše okolo zveřejnila na svém instagramu.

Herečka Rebel Wilson zazářila ve filmech Podfukářky, Ladíme nebo Maturitní ročník. Nyní se stala pyšnou mámou svého prvního potomka. Na jejím instagramu se objevila malá holčička v růžovém bodýčku a s jednorožčími ponožkami na malinkých nožičkách.

View this post on Instagram

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

“Jsem nesmírně pyšná na to, že mohu oznámit narození mého prvního potomka, Royce Lillian, která přišla na svět minulý týden díky náhradní matce,” rozepsala se pod fotku herečka. “Nedokážu ani popsat, kolik lásky k ní cítím, je to nádherný zázrak. Budu navždy vděčná všem, kterých se to týká (vy víte, kdo jste), připravovalo se to hodně dlouho, ale hlavně chci poděkovat své úžasné náhradní matce, která ji odnosila a porodila s neuvěřitelnou péčí a elegancí,” vyjádřila své pocity novopečená maminka.

Malé dceři hodlá dát všechno a vše se postupně naučí. Chce být dobrou mámou, přestože si je vědoma, že mateřství není procházka růžovou zahradou. Je nesmírně vděčná, že měla možnost založit svou vlastní rodinu. A právě touha po dítěti se svou partnerkou Ramonou Agruma ji tehdy přiměla změnit svůj životní styl a zhubnout. Doktoři ji totiž řekli, že právě její nadváha by mohla být problém. Přestože si nakonec dítě pořídila jiným způsobem, Rebel to neuvěřitelně sluší.

Celebrity - další články

Doporučujeme