Rihanna je z porodnice doma. Její chlapeček už je na světě!

20. května 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Těhotná Rihanna. (Foto: Profimedia)

Zpěvačka Rihanna už porodila a má svůj uzlíček štěstí doma v Los Angeles. Dokonce se na instagramu objevila její fotka s malým miminkem v náručí. S rapperem A$AP Rockym má podle informací chlapečka. Jedná se o jejího prvního potomka. Informoval o tom magazín People.

“Rihanna si vede dobře, oba jsou nadšeni, že se stali rodiči. Rihanna je už teď skvělou matkou,” uvedl blízký zdroj, který potvrdil, že jsou už s miminkem doma. Na instagramu se objevila fotka usměvavé Rihanny s malým miminkem v náručí, jenže… Fanoušci brzy odhalili, že se nejedná o její miminko a jde o starou fotografii.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Rihanna France (@rihannatodayy)

Podle webu TMZ.com prý ale opravdu přivedla na svět kluka. Pro Vogue uvedla, že těhotenství rozhodně nebylo plánované, a že ji nikdo neuvidí v těhotenských šatech. A taky že ji nikdo neviděl. I přes velké břicho na sebe stále oblékala sexy modely, kterými poutala spoustu pozornosti.

Po porodu se nejvíc bojí poporodních depresí.Mám strach z to, co může přijít poté, co dítě přijde na svět. Poporodní deprese jsou velkým problémem. Nebudu také psychicky úplně mimo?, ptám se sama sebe. Hrůzné příběhy, které slyším od jiných žen, mě vyloženě děsí,uvedla.

Celebrity - další články

Doporučujeme