Rodič se z dítěte nesmí poprdět, říká herečka Patricie Pagáčová

3. září 2022·Celebrity·Redakce

Patricie Pagáčová. (Foto: Profimedia)

Herečka Patricie Pagáčová hraje už odmala. Aktuálně má s manželem, dramaturgem Tiborem Pagáčem patnáctiměsíční dceru Bibianu. Jak hodnotí mateřství a chtěla by už druhé dítě? To prozradila v rozhovoru pro magazín Aha!.

Herečka, kterou diváci znají zejména ze seriálu Ulice a teď i Ordinace v růžové zahradě, je nějaký ten pátek na mateřské dovolené s dcerou Bibianou. Přesto herectví během toho na hřebík nepověsila a nadále točí nové filmy a seriály. Já bych asi neuměla být pořád doma, bez práce. Je to fajn změna, když dáváte dohromady zase celé věty a nevydáváte jenom citoslovce,” uvedla pro magazín Aha! Pagáčová.

Z toho důvodu zatím s manželem Tiborem nemá na druhé dítě ani pomyšlení. Přiznám se, že do druhého dítěte se nehrnu. Letos jsem měla jaro více pracovní, a na podzim bych proto měla ráda volněji,” řekla.

View this post on Instagram

A post shared by Patricie Pagáčová (@patricie.pagacova)

Rodič se z dítěte nesmí poprdět

Dále také přiznala, že není ten rodič, který se po narození dítěte soustředí jen na něj a partnerský vztah odsune na druhou kolej.  Když jsem byla těhotná, tak jsme s manželem říkali, že bychom chtěli být rodiče, kteří se z toho nepoprděj. V dnešní době je takový trend, že rodiče mají svoje děti na piedestalu, všechno se točí jenom kolem nich, a my si říkali, že si chceme zachovat trošku náš život, co jsme měli předtím, samozřejmě v rámci možností. A troufám s říct, že se nám to docela daří, uvedla s tím, že díky tomu mají s manželem i čas na sebe, a tak mateřství hodnotí velmi kladně.

View this post on Instagram

A post shared by Patricie Pagáčová (@patricie.pagacova)

V blízké době se manželé s malou Bibianou chystají na dovolenou obytňákem do Chorvatska. Stejnou cestu absolvovali i bez dítěte, a tak je sama herečka zvědavá, jak to letos společně zvládnou.

Celebrity - další články

Doporučujeme