Roman Vojtek se bude ženit! K zásnubám si vybral nádherné místo

24. ledna 2019·Celebrity·Karolína Stránská

Ačkoliv to zpěvák Roman Vojtek dlouho tajil, nyní se šťastnou zprávou pochlubil na vlastním Instagramu. Petru Vraspírovou požádal o ruku na pražské Žižkovské věži a jak sám přiznal, byla to pro oba velice emotivní záležitost.

“Řekla ANO. Děkuju lásko, že Tě můžu milovat. Jsi můj anděl a jsem moc vděčný, že jsem Tě potkal a že jsi se mnou…s náma. Díky Edi, že jsi mi pomohla vybrat prstýnek a děkuji taky paní Erice Lori, jejíž krásný šperk má tu čest, podtrhovat Tvoji krásu,” pochlubil se zpěvák na Instagramu.

View this post on Instagram

Řekla ANO ❤️ Děkuju lásko, že Tě můžu milovat. Jsi můj anděl a jsem moc vděčný, že jsem Tě potkal a že jsi se mnou…s náma. Díky Edi, že jsi mi pomohla vybrat prstýnek a děkuji taky paní Erice Lori, jejíž krásný šperk má tu čest, podtrhovat Tvoji krásu ? @vraspirova.petra @diamond_club.cz #mylove #zasnuby #iamheppy #stastnejjakblecha #zizkovskavez

A post shared by Roman Vojtek (@roman.vojtek) on

„Petře jsem nejprve dal dárek k narozeninám. Byla už z něj celá dojatá. Říkala, jak jsem hodný, že jsem pro ni připravil takový krásný den. A že teď už můžeme dělat jen to, co chci já. No a já tedy udělal to, co jsem chtěl, a vytáhl krabičku s prstýnkem… Bylo to opravdu moc hezké. Asi půl hodiny jsme brečeli a vyznávali si lásku,“ uvedl zpěvák pro deník Sedmička.

Celebrity - další články

Doporučujeme