Roztomilost nade vše. Vendula Pizingerová oslavila první narozeniny svého syna a svěřila se s obavy, které měla

15. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Prezidentka nadace Kapky naděje Vendula Pizingerová, (Foto: Frekvence 1)

Loni 13. října se Vendule Pizingerové narodil syn Josífek. Na svět přišel plánovaným císařským řezem stejně jako jeho dva starší sourozenci. Vendula pak zveřejnila jeho fotografii na svém instagramu. Po roce zavzpomínala na den, který jí a jejímu manželovi Josefovi změnil život.

Když Vendula Pizingerová v loňském roce na prvního máje oznámila, že je těhotná, vyvolalo to šílenství. Přeci jenom jí v tu dobu bylo 48 let. “Nemohla jsem tomu uvěřit a zároveň jsem měla hrozný strach. Není mi dvacet, bude všechno v pořádku? Zvládnu to? Prostě desítky otázek. Ale pak jsem si řekla, že to tak má být, a že si to prostě budu užívat,” svěřila se Vendula Blesku.

View this post on Instagram

A post shared by Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova)

Porod měla od porodníka jasně daný. Spadal na den 33. narozenin jejího manžela Josefa. Stejně jako v předchozích případech dcery Klárky (†4) a syna Jakuba rodila císařským řezem, protože má velmi úzkou pánev. „Minulý rok jsem dala muži dárek v podobě našeho syna, letos to nějak nemám čím překonat. Ale myslím že už ani nemusím, zatím je u nás skóre 1:34. Uteklo to jak voda… když už vím alespoň trochu, jak svět pozorovat, tak tohle byla ta nejkrásnější příležitost,“ svěřila se Vendula.

Od porodu neskutečně omládla a září štěstím. “Pozorovat našeho syna, jak každý den je jiný. Jeho progres. Jeho vztah k nám rodičům! No nebudu se dojímat! Je to úžasný, že nám říká máma a táta a dostáváme od něj mokrou pusu! Kuba je pro něj ba,“ dodala šťastná maminka.

Celebrity - další články

Doporučujeme