Sabina Laurinová (48): Překvapilo mě, jak běžné je těhotenství v tomto věku

26. března 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: se souhlasem TV Prima

Oblíbená česká herečka Sabina Laurinová (48) je přesvědčena, že těhotenství ve vyšším věku není žádná tragédie. Sama už je maminkou dvou dcer, její postava v seriálu Sestřičky si ale okamžiky očekávání prožívá právě nyní. S tím herečka nemá žádný problém. "Čím je člověk starší, tím je možná trpělivější a má větší nadhled," svěřila se v rozhovoru pro TV Prima.

Herečka Sabina Laurinová je dnes hrdou matkou dvou dcer. Kdyby ale přišlo další těhotenství, možná by se mu ani s blížící se padesátkou nebránila. V současnosti ho prožívá alespoň zprostředkovaně, miminko totiž čeká její postava, zdravotní sestra Mery, v oblíbeném seriálu Sestřičky. A podle Laurinové to ani po čtyřicítce není žádná tragédie.

“Co se týče mě, myslím, že jsem si těhotenství a malé děti prožila v pravý čas,”uvedla herečka pro TV Prima. Ta měla prvorozenou dceru Valentýnu, jejímž otcem je zpěvák Pepa Vojtek (55), když jí bylo 30 let. Mladší Maju, kterou má se stomatologem Karlem Kameníkem (48), pak přivedla na svět v šestatřiceti.

“Když jsem svoji dějovou linku konzultovala se svým skvělým gynekologem, panem doktorem Homolou, překvapilo mě, jak běžné je těhotenství v tomto věku a jak časté jsou příběhy žen, které první měsíce těhotenství zaměnily za projevy menopauzy,” přiznala herečka.

Čím je člověk starší, tím větší má nadhled

Ta si myslí, že těhotenství ve vyšším věku má kromě rizik i své výhody. “Je mnoho žen, které si v tomto věku dokážou těhotenství užít daleko lépe, protože už je nestresuje kariéra, mají odrostlé první děti a ještě spoustu energie díky životnímu nadhledu,”je herečka přesvědčená.

Ani před padesátkou by tak podle ní člověk neměl věšet hlavu a ztrácet naději. “Čím je člověk starší, tím je možná trpělivější a má větší nadhled,” myslí si.

Celebrity - další články

Doporučujeme