Sama se sebou srovnaná. Takhle Anička Slováčková vidí svoji budoucnost

26. října 2023·Celebrity·Redakce

Anna Julie Slováčková. (Foto: Frekvence 1/instagram)

Anna Julie Slováčková po svém velkolepém křtu nového alba v pražském Lucerna Music Baru oznámila, že se jí vrátila rakovina. Všichni jí tak začali okamžitě posílat slova podpory a samotná zpěvačka opět dokázala, že je velká bojvnice. Nyní se na instagramu svěřila, jaké má plány do budoucna a opět jde z jejích slov vidět, že Anička to má v sobě srovnané.

Anna Slováčková bojovala už jednou s rakovinou prsu, tu porazila. Bohužel letos na podzim se dozvěděla diagnózu, že se jí tato zákeřná nemoc vrátila. Tentokrát se ji usadila na plicích. To zpěvačku ale neodrazuje, rozhodla se opět bojovat. Nyní se na instagramu sama rozpovídala o tom, jak to má s plány do budoucna, protože na toto téma přišla řeč v jednom z rozhovorů, který nedávno poskytla.

HA! Ty vám mile ráda všechny řeknu” Myslela jsem si, ale pak seděla jak přikovaná a najednou vůbec nevěděla, co říct. Jsem ten typ člověka, který měl vše naplánováno snad od svého narození. Na jakou půjdou školu, co budu dělat příští léto… Každý den od rána do večera v podstatě po hodinách jsem si dělala rozvrh… a pak byla vždycky zklamaná, nebo překvapená, že mi moje plány nevyšly. Že jsem neměla ve 27 letech manžela a dvě děti a barák plnej zvířat za Prahou. Že jsem nedodělala konzervu (ač z pracovního vytížení, který pro mě byli velkým úspěchem, tak ten neúspěch odejít v půlce šesťáku mám v sobě nějak skrytě doteď, ale to už vem čert)… že nevyšlo tohle a tamto…  No a jak jsem tak seděla a paní novinářka čekala na mou odpověď tak mi došlo, že snad poprvé v životě nemám naprosto žádný plán. Nic. Nula. Žádná vidina. A teď vlastně by se spoustu lidí mohlo vyděsit, že to je přece v mojí situaci třeba špatně a že musím nahlížet do budoucnosti s nějakou vidinou a tak… ale víte na co jsem přišla? Že je mi tak zatraceně dobře. Nemám žádnej stres a napětí, že mi to zase nevyjde, že všechno bude jinak. Prostě jsem tady a teď a odmítám se nervovat z toho, co bude zítra. Ono nějak bude. A bude dobře, protože v to jediné věřím. Že se věci vyvedou co nejlépe pro moji cestu, která mi je dána. Prostě jsem odevzdala svou tíž  a těším se z každých nových dveří, zkoušek a cest. Dopadnou tak jak mají. A hlavně i ty neúspěchy, všechny chyby a plány co dopadly jinak, tak dopadly pro moje dobro. Nebyl na to prostě ten správný čas. Byla jsem ráda, že jsme si u toho stolu na mou odpověď obě kývly hlavou a cítily to stejně… Vlastně nevím, jestli to dává smysl, haha. Ale třeba mě pochopíte, jak to myslím, napsala Slováčková a všechny svou otevřenou upřímností překvapila.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Julie Slováčková (@anna_julie_slovackova)

Například zpěvačka Leona Machálková ji složila v komentářích obdiv. Ty jsi tak moudrá, na to kolik Ti je let. Obdivuji,” uvedla. Další lidé se pak s jejím názorem doslova ztotožňovali. Přesně tak. To je to nejlepší, co člověk může udělat, prostě plynout,dodala další a nám nezbývá nic jiného, než zpěvačce taky poslat sílu a držet palce.

Celebrity - další články

Doporučujeme