Šel nad svůj věkový limit? Leonardo DiCaprio prý randí s Gigi Hadid

15. září 2022·Celebrity·Redakce

Leonardo DiCaprio a Gigi Hadid (Zdroj: Profimedia)

O tom, že herec Leonardo DiCaprio randí s výrazně mladšími ženami, bylo napsáno už mnohé. Když jeho bývalá přítelkyně Camila Morrone oslavila 25 narozeniny, pár vztah ukončil. Spekulovalo se o tom, že za to může Camilin věk. Nyní to vypadá, že herec sám dlouho nebyl. Informaci uvedl web Page Six.

Herečka a modelka Camila Morrone chodila s Leonardem DiCapriem od roku 2017. Když nyní oslavila 25 narozeniny, jejich vztah se rozpadl. Na internetu začaly okamžitě kolovat drby o tom, že za to může její věk. Herec byl totiž pověstný tím, že si vybíral krásky, které ještě neoslavily čtvrt století. Teď to ale vypadá, že za to nemohl věk, nýbrž jiná žena.

Hollywoodem totiž už nějakou dobu kolují informace, že Leo randí s modelkou Gigi Hadid. Té je ale “už” 27 let. Šuškalo se o tom už poměrně dlouho, protože se oba objevovali ve stejné skupině přátel. Podle webu Page Six se nyní měli ještě více sblížit a dokonce spolu už byli několikrát na rande. „DiCaprio není někdo, kdo skáče ze vztahu do vztahu. Věci berou pomalu,“ prozradil blízký zdroj herce.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Spolu byli spatřeni v sobotu 10. září na party pořádané v Soho, předtím byli zase viděni na americkém fashion weeku. Není to ale poprvé, co se o jejich vztahu mluví.  Zvěsti o tom, že z přátelství se stala láska, přišly už v červenci, kdy spolu strávili nějaký čas na otevíracím večírku luxusního klubu Ned. V srpnu byli zase viděni spolu na Manhattanu.

Ještě před pár dny ale kolovaly informace o tom, že oscarový herec randí s ukrajinskou modelkou Mariou Bereg. Během prázdnin spolu byli spatřeni, jak odcházejí z klubu v Saint-Tropez, modelka se měla vyskytovat i na jeho jachtě. Maria Bereg by splňovala i hercův věkový limit, protože jí je teprve 22 let. Vypadá to ale, že herec pro tentokrát své nepsané pravidlo porušil. Kromě toho, že je Gigi starší 25 let, má navíc i dvouletého syna s bývalým partnerem Zaynem Malikem.

Celebrity - další články

Doporučujeme