Sexy fotky krásné Jitky Boho. Prozradila, jak na dokonalé nohy: Bolí to!

13. září 2023·Celebrity·Redakce

Jitka Boho (Foto: Instagram Jitky)

Že je Jitka Boho nádherná žena, už všichni víme. A jak se říká: Když je máš, tak je ukaž. U ní však nejde tak o horní partie, jako spíš o ty spodní. Zpěvačka a modelka předvedla na svém instagramu dokonalé nohy bez jediné známky celulitidy. Pro takové by jistě každá z nás vraždila.

Když se chce, tak to jde. Důkazem toho je zpěvačka a modelka Jitka Boho, která má téměř rok po porodu dokonalou postavu. Není to však zadarmo. Nic nepodceňuje a nespoléhá se jen na běžný koloběh a každodenní pobíhání kolem dvou dětí.

Na svém instagramu zveřejnila sérii fotek, kde pózuje jen v upnutém bodýčku a dává na odiv své dokonalé nohy. I kdybyste si vzali lupu, nenajdete tam sebemenší náznak pomerančové kůže, kterou trpí i vysportované ženy. Svým sledujícím prozradila, čemu je za své nohy a ukázkové pozadí vděčná.

Už ty dřepy ani nepočítám. Ale bez nich prostě nejdu spát. Navíc s 11 kg Téďou už to má teprve ty správné ohýnky. Není to zadarmo, bolí to, často se nechce. Ale pak, když vidíte, že se tam něco málo rýsuje. Baví mě to, a to je taky vlastně dost důležitý – chtít,” svěřila se Jitka. Takže dámy, chce to makat a makat a makat! Nutno podotknout, že podle fotek netoužíme jen po její postavě, ale takovou pěknou koupelnu, ve které fotky pořizovala, bychom také braly.

View this post on Instagram

A post shared by JITKA BOHO (@jitkaboho)

Celebrity - další články

Doporučujeme