Sexy Kerndlová chystá překvapení. Prozradí, proč se stáhla z veřejného života?

24. září 2023·Celebrity·Redakce

Tereza Kerndlová (Foto: Profimedia, Instagram Terezy)

Zpěvačka Tereza Kerndlová v dubnu oznámila, že si ve své kariéře dá na rok a půl pauzu. Stejně tak se stáhla z veřejného života i ze sociálních sítí. Spekulovalo se, že v tom může hrát roli těhotenství. Nyní na instagram nafotila sexy fotky a slíbila, že mohou fanoušci očekávat za pár měsíců překvapení.

Zpěvačka žije většinu roku s manželem ve jejich španělské vile. Právě ve Španělsku měla podle spekulací podstoupit umělé oplodnění. Pokud tom tak opravdu je, je možné, že se zadařilo. Už jen podle textu, který Tereza přidala k nedávným fotografiím: “Vím, že vás poslední dobou hodně zanedbávám, ale za pár měsíců snad budu pro vás mít hezké překvapení!”

V příspěvku hraje hlavní roli její slavná sexy postava. Tereza pózuje na pláži v sexy průsvitných upnutých body. Jednoho by napadlo, že chce svou postavu ještě zachytit, dokud se její bříško třeba nezačne kulatit.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Kerndlova (@terezakerndlova)

Pod příspěvkem má zpěvačka spousty a spousty komentářů. Většina z nich je pochvalných a jsou plné komplimentů. Samozřejmě se najdou i tací, kteří se snaží Terezu urazit. Ta se však nenechá a na každý komentář odpovídá, což není příliš obvyklé. Co se skutečně skrývá za jejím mlžením a za sliby, že pro nás bude mít překvapení, můžeme skutečně zatím jen hádat.

Celebrity - další články

Doporučujeme