A máme tu tělíčko týdne. Tereza Kerndlová pózuje v šatech, které spíše odhalují, než aby zahalovaly

10. června 2022·Celebrity·Redakce

Tereza Kerndlová (Foto: Profimedia)

Zpěvačka Tereza Kerndlová přijela pracovně do Česka a nechala tak svůj dům ve španělské Esteponě bez své půvabné maličkosti. To, že se jí ovšem po vyhřátém Španělsku stýská, dala najevo fotkou na svém instagramu, kterou rozehřeje alespoň mužskou část sledujících.

Momentálně je zpěvačka Tereza Kerndlová zavřená v Česku ve studiu, kde nahrává nové písničky. Přestože si zde užívá přítomnost rodičů, nemůžeme se divit, že se jí začíná stýskat po slunném Španělsku, kde žije. Luxusní dům s bazénem, který se svým manželem vlastní, by asi chyběl každému.

Určitě se v naší republice nenudí a práce má víc než dost. To, že se jí stýská dala i jasně najevo velice sexy fotkou ve velice sexy šatech, jak se v nich vyhřívá na terase svého domu, kde se za ní třpytí lákavá voda v bazénu. Těžko říct, co na fotografii láká víc. Slunce a bazén, nebo Tereza?

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Kerndlova (@terezakerndlova)

Ze sekce ZAČÍNÁŠ MI TROCHU CHYBĚT, ŠPANĚLSKO… napsala zpěvačka pod fotkou v šatech, které drží pohromadě jen zlatý řetízek a dává tak nahlédnout na Terezy krásné křivky. Pod takové šatičky se spodní prádlo nenosí. 

Celebrity - další články

Doporučujeme