Slepice a slepice Pártlová: Martina má nové přírůstky do rodiny

17. prosince 2023·Celebrity·Redakce

Martina Pártlová (Foto: Instagram Martiny)

Zpěvčka Martina Pártlová se na svém instagramu pochlubila předčasným vánočním dárkem. Na svou chalupu, která prochází rekonstrukcí, dostala dvě slepičky. To budou dobrá vajíčka! Z českého showbyznysu není jediná.

Je to krásné, pořídit si v podstatě ruinu a přestavět si ji k obrazu svému. Přesně to si právě teď plní zpěvačka Martina Pártlová. Rekonstrukce chaty je sice v začátcích, Martina ale už nyní ví, jak bude vypadat interiér.

“Já už jsem určitou představu, jak by to mělo vypadat, měla. Čerpala jsem všude možně, ale k dokonalosti to dotáhla až firma, která celý interiér i řešení dispozic navrhla,” nechala se slyšet Martina. Jak už to tak s rekonstrukcemi bývá, nic není časově tak, jak si to na začátku představujeme. “Bohužel, když jsem chalupu pořizovala, byla situace jiná. A tak si myslím, že to bude trvat trošku déle, než jsem si představovala, doufám, že to bude do Stelliných osmnáctých narozenin,” řekla s úsměvem.

View this post on Instagram

A post shared by Martina Pártlová (@martinapartlova)

A od té samé firmy dostala již nyní na chaloupku nečekaný dárek. Dostala sem první vánoční dárek. Představuju vám Pepinu a Pipinu Partlovic. Moc děkuju za výbornej dárek. By mě zajímalo, koho to napadlo,” napsala pod vysmátou fotku se slepicí. A není jediná, kdo se může těšit z domácích vajíček. Slepičky má doma David Kraus, Tomáš Klus i Vašek Noid Barta.

Celebrity - další články

Doporučujeme