Špatné zprávy pro nemocnou ale statečnou Shannen Doherty. Rakovina se rozšířila do mozku.

7. června 2023·Celebrity·Redakce

Shanneh Doherty (Foto: Instargram Shannen a Profimedia)

Hvězda ze seriálu Beverly Hills 90210 Shannen Doherty statečně bojuje už dlouho se zákeřnou rakovinou prsu, která je v posledním stádiu. Nyní se od doktorů dozvěděla velice špatnou zprávu. Rakovina se jí rozšířila i do mozku. Informovala o tom na sociálních sítích.

Představitelka Brendy z kultovního devadesátkového seriálu se zdrcující zprávu o tom, že se jí nemoc rozšířila i do mozku, dozvěděla už na začátku letošního roku. Potřebovala však nějakou dobu, než ji zpracovala. Nyní svěřila svým fanouškům zlou pravdu.

5. ledna výsledky CT vyšetření ukázaly metastázy na mém mozku. Včerejší video ukazuje proces výroby masky, kterou budu nosit během ozařování mozku,” svěřila se na sociální síti Shannen. Ještě loni v únoru mluvila o svém zdravotním stavu pro web Entertainment Tonight optimisticky. “Jsem v pohodě, což je velké štěstí. Reálně jenom doufám, že můj zdravotní stav zůstane stabilní a já si nadále budu užívat vztahy s matkou, přáteli a mým manželem. A budu moct i dále pracovat se skvělými lidmi,” nechala se tehdy slyšet.

Ovšem už o rok později, v dubnu letošního roku, oznámila, že se po 11 letech rozvádí se svým manželem. To jí na zdravotním stavu jistě nepřidalo, protože rozvod podle všeho neprobíhal zrovna příjemně. Pro někoho, kdo musí vynaložit veškeré úsilí do boje s nemocí, je jistě těžké bojovat i s manželem.

Nyní se fanoušci dozvěděli tuto smutnou zprávu. Lékaři s léčbou začali ihned po odhalení metastáz. “12. ledna začalo první kolo ozařování. Můj strach je evidentní. Jsem extrémní klaustrofobik a v mém životě se toho odehrálo opravdu hodně. Mám štěstí na skvělé doktory a také úžasné vybavení kliniky. Ale ten strach… Ten zmatek… To načasování toho všeho… I tak může vypadat rakovina,”přiznala herečka, která ve videu pláče strachy.

Celebrity - další články

Doporučujeme