StarDance bude místo Kostkové moderovat Aleš Háma

28. října 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Aleš Háma a Tereza Kostková. (Foto: se souhlasem Česká televize)

Sobotní StarDance by měl s Markem Ebenem moderovat herec Aleš Háma. Zastoupí tak Terezu Kostkovou, která měla na začátku týdne pozitivní test na covid. Informoval o tom server ŽivotvČesku.cz.

Je to tak, tuto informaci jsem se sám dozvěděl před malou chvílí a těším se. Kdo by nechtěl moderovat s pánembohem,” odpověděl s vtipem na dotaz portálu ŽivotvČesku.cz Aleš Háma. Dočasně se tak objeví po boku moderátora Marka Ebena.

Aleš Háma je určitě jednou z variant, ale chceme, aby všichni měli negativní PCR test. I u Aleše tak čekáme na výsledek testu,” popsala deníku Blesk mluvčí České televize Karolína Blinková. O hodinu později mluvčí potvrdila portálu Super.cz, že test herce je negativní a nic nebrání tomu, aby mohl v sobotu večer moderovat. Původně měla po boku Ebena stát vítězska minulého ročníku Veronika Khek Kubařová, ta se ale nedokázala uvolnit ze stávajících pracovních závazků.

Od pondělí je taneční soutěž doslova pod drobnohledem. Ten den byla herečka a moderátorka Tereza Kostková pozitivně testovaná na koronavirus. Později fanouškům sdělila, že ji naštěstí potkal lehčí průběh. Kvůli toho ale do karantény muselo rovnou dalších pět soutěžících. Aktuálně se řeší scénář sobotního večera a zatím není jasné, kdo z tanečníku a hvězd se na parketu opravdu objeví.

Celebrity - další články

Doporučujeme