StarDance opět v ohrožení. Účast náhradního tanečníka tenistky je v ohrožení, rozhodnou testy

20. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

StarDance (Zdroj: se souhlasem České televize)

Každou sobotu diváci netrpělivě čekají na to, kdo se v soutěži StarDance objeví a kdo ne. Zhoršující se covidová situace v Česku už několikrát zamíchala kartami v organizaci oblíbené televizní show. Ani dnešní kolo nebude v původní sestavě. S informací přišel web Super.cz.

Hned na začátku televizní show zmizela moderátorka Tereza Kostková, která byla pozitivně testována na covid. Tu nahradil Aleš Háma. Do karantény musel i zpěvák Mirai Navrátil a jeho taneční partnerka Lenka Nora Návorková a herečka Simona Babčáková a tanečník Martin Prágr. Ti se nakonec se soutěží museli definitivně rozloučit, protože chyběli i další večer.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Tři celebrity tancovaly ten samý večer s náhradními tanečníky a to bude takto i tento týden. Minulou sobotu ze zdravotních důvodů chyběl taneční partner Andrey Sestiny Hlaváčkové Michal Necpál. Toho by tak měl opět nahradit jeho bratr Jakub. Čekají ho ale ještě dva PCR testy, jeden ve čtvrtek a druhý v sobotu, než bude jisté, že se na parket skutečně postaví. To platí i pro ostatní účastníky.

S covidem v průběhu soutěže bojoval i choreograf a někdejší vítěz Marek Zelinka. Zdravotní potíže chytly i šéfku StarDance Lucii Kapounovou. V jejím případě ale nešlo o covid, ale o vyhřezlou ploténku.

Celebrity - další články

Doporučujeme