Stárnou v Hollywoodu s grácií? Herečka Andie MacDowell je důkazem, že to jde

3. června 2022·Celebrity·Redakce

Andie MacDowell (Zdroj: Profimedia)

Dá se v Hollywoodu stárnout s grácií? Evidentně ano. Důkazem toho je herečka Andie MacDowell, hvězda snímků Na hromnice o den více, Čtyři svatby a jeden pohřeb nebo Objekt krásy do Cannes. Ta dorazila na filmový festival v Cannes. Informaci uvedl server Vogue.

Jako dokonalý vlasový chameleon s neustálým úsměvem na tváři. Tak na letošním filmovém festivalu v Cannes působila herečka Andie MacDowell. Ta je jasným důkazem toho, že i v přísném Hollywoodu se dá stárnout s grácií, úsměvem a pár vráskami navíc. A není třeba nesmyslné liftingy, plastické operace nebo botoxy.

Být sama sebou, to je heslo, které herečka razí. Ta diváky na 75. ročníku odrovnala hned několikrát. Nejprve společně s kolegyní Helen Mirren, když společně přímo na červeném koberci zatančily před premiérou snímku Matka a syn. Aplaus a úžas byl naprosto zasloužený. Obě dámy jsou navíc blízké kamarádky a ohledně stárnutí razí stejné heslo.

View this post on Instagram

A post shared by Andie Macdowell (@andiemacdowell)

A že by jim to ubíralo na atraktivitě či zájmu filmařů? Právě naopak, obě jdou z role do role a získávají za to nejen respekt, ale i filmové ocenění. Na závěrečný ceremoniál dorazila MacDowell s vlasy staženými z obličeje a vlny ukočírovala dozadu. Bodovala i nádhernou zelenou róbou a originálním make-upem, který netradičně doplnila zelenými kamínky.

Celebrity - další články

Doporučujeme