Tajná návštěva Gérarda Depardieu na jižní Moravě: Chutnala mu především suchá Pálava

8. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Gérard Depardieu (Foto: Profimedia)

Hvězda světového formátu, a nejen francouzských filmů Gérard Depardieu již mnohokrát v rámci natáčení navštívil Českou republiku. Tentokrát však nepřijel pracovně. Podle informací Blesku přijel objevovat krásy jižní Moravy se svou českou přítelkyní.

Hvězda filmů Asterix a Obelix, Drž hubu! nebo 1492: Dobytí ráje Gérard Depardieu tajně navštívil naši vlast, konkrétně jižní Moravu. Tam ochutnával proslulé víno a objížděl vinařství. Po dobu jeho pobytu trval na tom, aby se veřejnost o jeho návštěvě nedozvěděla. Se svou českou přítelkyní si chtěl patrně užít poklidný výlet.

Pro slovanské ženy má sedmdesáti čtyřletý Francouz slabost. To se ví už od dob, co si několikrát při pobytu na našem území pozval na pokoj hned několik pohledných Češek naráz. Tentokrát pobyl s tajemnou ženou, která nechtěla být nikde vyfotografována, ve Villa Daniela v Úvalech u Valtic. Před tím strávil noc v Mikulově v hotelu Tanzberg.

Na kole se vydal do rodinného bio vinařství Cibulka v letohrádku Portz Insel. “Přijel s přítelkyní na kole a pobyl u Cibulky asi tři hodiny. Moc mu chutnaly sekty a potom také Cabernet Sauvignon. Ochutnával a vychutnával a s vinařem Janem Cibulkou si velmi rozuměl. S Cibulkou se nechal i fotit, ale jeho přítelkyně se fotografovat nechtěla,” sdělil jeden z přítomných hostů.

Recepční v hotelu Tanzberg zase Blesku prozradila, že vůbec takového hosta nečekali a bylo to pro ně velké překvapení. “Dáma, co ho doprovázela, nás ale hned snažně prosila, ať ponecháme jeho návštěvu v tajnosti. Tak jsme mlčeli jako hrob,” dodala recepční. Podle ní se herec choval jako naprosto běžný host. K jídlu si prý objednal kachní tašky se zelím a povidlovou omáčkou a k tomu pivo. V neděli se zastavil ve vinařství Kadrnka, které získalo titul vinařství roku 2022. Ochutnal u nás Vlašský Ryzlink a suchou Pálavu. Ta ho nadchla, odvezl si s sebou celý karton! Po celou dobu byl velmi srdečný, příjemný a hovorný,” prozradil vinař Jindřich Kadrnka.

Celebrity - další články

Doporučujeme